And Morello 51 Parašė Rugsėjis 9, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gang_Rus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (mašinų spam) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gang_Rus 0 Parašė Rugsėjis 9, 2017 O tu pažiūrėk kiek žmonių buvo aplinkui, o tu vien atsižvelgdamas į tai, kad tas žmogus į mane šaudė, apkaltinai mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Rugsėjis 9, 2017 4 minutes prieš, Gang_Rus rašė: O tu pažiūrėk kiek žmonių buvo aplinkui, o tu vien atsižvelgdamas į tai, kad tas žmogus į mane šaudė, apkaltinai mane. Tai nebuvo atžvilgis, tai konkretumas, kadangi jus užblokavus, automobiliai nesispawnino, nebelieka nieko daugiau kaip blokuoti jus - čyterį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gang_Rus 0 Parašė Rugsėjis 9, 2017 Nepagalvojai, kad kažkas specialiai norėjo, kad gaučiau ban'ą,o man baną gavus, jis nustojo spawnint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 10, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose