Martis_Deaglaz 10 Parašė Rugsėjis 10, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Martis_Deaglaz 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Regular, bet ten naujoko acc, pagal ip turėtumėte sužinoti tikrą. 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Susitarėme, kad aš pirksiu iš jo pilką sultaną už 290k, tačiau jis pasiūlė man visai ne tą ir gerokai prastesnį. Kai bandžiau įlipti į mašiną, jos savininkas liko tas pats. Būtų labai gerai, kad kažkaip galėtumėte mano Sultan apkeisti į jo, arba grąžintumėte man pinigus. Tiesiog padarykite, ką galėtumėte ir viskas. https://imgur.com/a/46Y9l Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Deaglaz 10 Parašė Rugsėjis 11, 2017 Šiandien kai prisijungiau į serverį, žiūriu, kad tos mašinos aš išvis nebeturiu... Kaip suprasti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugsėjis 11, 2017 Apgavikas neteko vartotojų ir buvo užblokuotas. Pinigus pervedžiau į banką.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose