Arnas_Mma 0 Parašė Rugsėjis 23, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Mma Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.09.23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Youtube,gtatop.lt ir visur kitur ji reklamuoja Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na nusibodo ir daug kas sako jog čia geros sistemos Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Su apmokymais nebūvo lengva nes kai kuriu vietu nežinojau tai su laiku viskas ok būs Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kol kas niekur nedirbau Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nesunku tik /gps parašai ir parodo kur tas shop'as Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na jo nes nevisas vietas žinau Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Gal kokius 2-3kartus Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Man asmeniškai užtenks tik kad tviračiai galėtu būti nemokami nes taip niekas šaibu neturi Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Neteko naudoti bet kai būna problema naudojų Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Nereik man tokiu dalykų nebent taksistai Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Na kolkas viskas aišku jei ka kreipsiuos į administracija Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na jei naujokams kažko truksta tegul rašo man visko užtenka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 24, 2017 NEEMIGRUOTAS. Jau esate emigravęs su kitu vartotoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose