Carrie_Bond 1 Parašė Spalis 7, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Carrie_Bond Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šitame serveryje aš darydavau dažnas pertraukas, šitą serverį pradėjau žaisti gan dažnai, o nesenai prisijūngiau vėl gi, 2017.09.25. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš grupių reklamavimo, bei šiaip draugai siūlė pažaisti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šitas serveris pasirodė unikalesnis, geresnės sistemos, geri žmonės, pavežėja jeigu negaila, serverio žaidėjų skaičius nemažas. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar kolkas visų neįvygdžiau, bet suprasti tikrai buvo nesunku, bei įvygdyti kaikurias misijas buvo nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visi darbai be pakvietimo Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip tikrai Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudoju, nes aš pats esu administratorius, na kaip nebuvau administratorius tai tekdavo naudoti, bei buvo suteikta greita, bei gera pagalba. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, dažniausiai naudoju taksistus, bei mechanikus, mechanikai dažniausiai neatsako, arba atsako, bet neatvažiuoja, va šitas dalykas labai man patinka. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Tikrai aiškus. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? : Na mano manymu nieko daugiau netrūgsta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Spalis 8, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose