Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prisistatau Montrezl'Harrel

Montrezl'Harrel

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Montrezl_Harrel
Jūsų tikrasis vardas: Edvinas
Jūsų amžius, gimimo diena: 2001,12,17
Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas
Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Apačioj
Jūsų hobiai, pomėgiai: 1. Gatvės gimnastika,apskritai sportas. Užsiėmu maždaug jau daugiau nei metus, pasiekta tikrai mano manymu daug, priaugta 20kg masės. 2. Tai būti su draugais ir paskutinis kartais pasedėti prie kompiuterio
Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Am esu gan piktas,mane galima greitai supykdinti, esu gan atlaidus aš taip manau bent, nemėgstu kai su manim elgiamąsi negražiai,nepagarbiai, visados remiuosi viena gyvenimo moto : Kaip jie su tavim,taip ir tu su jais.
Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Am gal dėl to,kad esu ambalas,kačiokas (15metų ir jau pripisęs steroidų joke, BET manau išsiskyriu tuom,kad esu visados savo tikslų siekiantis.
Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?: Taip,turiu dvi kates kurių nekenčiu,ir turėjau šunį,kuris dėja paliko šį pasaulį.
Turite seserų, brolių?: Taip, vieną brolį ir seserį,abiem po mažai metų.
Kaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?: Am man pasiūlė šį serverį senas draugas Tremell , nuo kurio aš ir pradėjau žaist.
Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės. Kokie jūsų serverio tikslai?: Aš pats sau esu autoritetas,aišku į ką lygiuotis tai turbūt būtų Morretis būtų
Jei norite dar plačiau papasakoti apie save, rašykite čia: -
Jūsų nuotrauka (privaloma):

https://www.facebook.com/edvinas.prochorovas

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.