Hexa_Mark 0 Parašė Spalis 24, 2017 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hexa_Mark • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Domantas_Wanda • Už ką buvote užblokuotas ?: Nežinau, nes tuo metu net nežaidžiau Greenside serveryje • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes šiandien bandžiau prisėdęs pažaisti Greenside serveryje ir gavau ban lentelę už nieką. Ban data 2017-03, o apačioje pateiktoje nuotraukoje galima matyti, jog aš žaisti pradėjau, tik 2017-06. Beje aš niekada nesu žaidęs Danilas_Samppp vardu ir jei aš būčiau naudojęs tą nickname, tai tada kokio velnio man ant Hexa_Mark nickname reikėjo pirkt vasaros pabaigoj adminą. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/gallery/sybze Redaguota Spalis 24, 2017 Hexa_Mark Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Spalis 25, 2017 Neatblokuotas. Perkrauk priedėlį nes turbūt dinaminis ip pas tave. Hexa_Mark 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose