Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Vycka_Flex

Guest Louis_Attanasio

Rekomenduojamas pranešimas

Guest Louis_Attanasio

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Frank_Morelli

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_Flex

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Neteisingas užblokavimas/Kultūros stygius bei jautimasis viršesniu, prižiūrėtojas užsipuolė, iš cenzūros supratau, jog jis įžeidinėja mane[visi įrodymai bus apačioi] kadangi pamačiau tokus žodžius savo susirašinėjimo lauke [***** tu], ir įrodymai rodo  jog aš neišsigalvoju, taip ištikrūjų buvo,taigi nusprendžiau jog asmenį reik nubausti, pažiūrėjas užtildymo pavyždžius pamačiau lygiai tokį patį įžeidimą kokį man pasakė gerbiamas prižiūrėtojas Vytautas.Taigi jį nubaudžiau, jau ėjau pildyti užtildymo apeliaciją, bet pastebėjau  jog buvau užblokuotas už administratoriaus privilegijų piktnaudžiavimą.Aiškiai matosi unban apeliacijoje, jog prižiūrėtojas iškart atsimutino save.Manau, jog  gerbiamasis jaučiasi aukščiau visų ir įsivaizduoja, kad gali daryti ką nori.Visados maniau, jog Vytautas yra puikus priiūrėtojas ir žmogus į kurį turėtu lygiuotis serverio žaidėjai, bet pamates jo tikrą veida iškart pakeičiau nuomonę, ir pagalvojau - ar taip turi elgtis prižiūrėtojas? Jei tai būtų buvęs visai naujas žaidėjas, jis jį užsipultu ir dar užblokuotų,  jei jam bloga nuotaika, tai čia jo reikalas, nereik ant žmonių nekaltų įsiliet.Tikrai tai pravėrė  man akis, taip elgtis kaip dar esi TVARKOS prižiūrėtojas, tikrai negali.Manau prižiūrėtojas pažeidė šią taisyklę:

• Aplamai kiekvienas serverio administratorius turi kultūringai bendrauti ir elgtis su serverio žaidėjais ir nesijausti viršesniais turint papildomas pareigas. Nuolatos pažeidžiant šią taisyklę administratorius yra baudžiamas įspėjimas. [1 įsp.]

Nes iš jo užblokavimo anketos supratau, kad prižiūrėtojui negalima visiškai nieko padaryti, nors jis tave ir įžeidinėja - bausti negali..Būčiau supratęs jei būtų nepatvirtinta užtildymo apeliacija ir būčiau gavęs admin įspejima ar tada užblokavima, bet dabar jo insta užblokavimas įrodo, kad jis tikrai jaučiasi viršesnis už paprastą žaidėja, taigi manau mano argumentai aiškus - noriu, kad prižiūrėtojas būtų nubaustas, nes tokie dalykai yra nedovanotini.

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. užtildymo apeliacija: 

2. Unban apeliacija:  

3. Užtildymo pavyzdžiai pagal kuriuos galima orentuotis ar galima mutint žmogų: 

4. Įrodymai, kuriuose Vytautas mane įžeidinėja: 

https://imgur.com/a/eUPlk

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

Pradėsiu nuo to, jog susipažinau su man adresuotu "papeikimu" ir jau iškarto galiu teigti, kad jis nieko neišsiskiria iš ankstesnių "išpuolių" su kuriais, susiduriu gan dažnokai, lyginant su mano kolegomis, bet vargu ar teisinga būtų sakyti, kad tai yra "blogai" manyčiau priešingai, papeikimai tik parodo, jog visuomenė iš tavęs reikalauja šiek tiek daugiau ir nori iš jo gauti dar daugiau, aš su tuo sutinku, atlieku "tvarkos prižiūrėtojo darbą" ir tuo tikrai didžiuojuosi, nes jis suteikia galimybę, būti arčiau visuomenės, padėti jiems spręsti jų problemas, teikti pagalbą ir žinoma, neatima galimybės būti tokiu pat kaip ir visi. Bet man to buvo ne gana, laikui bėgant norėjau dar labiau prie viso to prisidėti, "tvarkos prižiūrėtojo darbas", kaip ir žinote, dauguma susideda forume, tai yra: anketų tikrinimas, bet ir serveryje norisi nuveikti kažką daugiau, manau sutiksite su manimi. Kiekvienas asmuo, nori paįvairinti žaidimą ir užsiima tam tikra veikla, kuri jam yra įdomi/svarbi, bet pastaruoju metu žmonės pasuka neteisingu keliu, užsiima "nešvariais darbeliais", privalome visus juos nuo to atbaidyti, vienokiais ar kitokiais būdais.

Atėjo laikas ir nusprendžiau, jog prisidėti prie žaidimo paįvairinimo serveryje galėčiau, tapęs "eventų prižiūrėtoju", vieno nuostabaus žmogaus dėka, gavau šansą ir dabar noriu tai išnaudoti tinkamai, būkite geri užuot teisdami, kaltindami, užsipuldami,  dėl įvairiausių smulkmenų, supraskite jog mūsų darbas tikrai nėra "nusispjaut" jis taipogi, reikalauja tam tikrų savybių, manau daugelis jūsų supranta apie ką kalbu. Man be galo yra svarbus, mano atliekamas darbas ir jo esmė, todėl stengiuosi dėl jo ir žinoma dėl jūsų tad nutinka taip, jog truputį to yra per daug ir tu peržengi tam tikras ribas, bet šioje situacijoje prie to nemažai prisidėjote ir jūs [Frank_Morelli] tad šiuo atveju, teisingiausias problemos sprendimas būtų buvęs toks: "Laikinas užblokavimas už evento trukdymą", nes jūs nepaisėte beveik jokių mano nurodymų, o aš tikėdamasis jog viskas išsispręs ir tai nieko neapsunkins, taip nepasielgiau nenorėdamas sugadinti jums nuotaikų  ir žinoma, pačio evento, tad jeigu būčiau priėmęs tokį sprendimą, viso to dabar būtume išvengę. Bet tebūnie tokia pamoka mums visiems.

Būkite geri, jeigu tokį vėlyvą vakarą nebėra noro ramiai pažaisti tai ir nežaiskite, leiskite žaidimu pasimėgauti tiems, kurie to nori, žinoma suprantu, jūs tokio amžiaus esate sumišę, nes rytais turite keliauti kas į darželį, kas į mokykla bet tai nėra pasaulio pabaiga, nedera dėl to  taip tampyti nervų kitiems, būkite geresni patys, tuomet ir pasaulis į jus žiūrės kitaip. Na ką gi, manau mane supratote teisingai ir kiekvienas padarėte tam tikras išvadas, remiantis tokiomis situacijomis, pritaikiau neteisingą užblokavimo priežastį, bet klaidą ištaisau jus "atblokuodamas pats" nežinau, iš kur jūs semiatės, tokios klaidingos informacijos, jog "serverio prižiūrėtojai" pasikėlę ir t.t. bet norėčiau pasikartoti dar kartą, jog jūs smarkiai klystate, mes tokie pat kaip ir jūs, tik turime papildomas pareigas, kurios suteikia galimybę prisidėti prie jūsų bei projekto gerovės.

Linkiu visiems be išimties gero ir malonaus žaidimo!

Redaguota Vycka_Flex

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Guest Louis_Attanasio

Sveikas ir vėl, skaitau tavo kontra argumenta, ir juokas ima..:D Pats supranti ką parašiai? Tavo atsakymai visai neatitinka į mano pateiktus argumentus, rašai, kad bile prirašyt...Prie ko čia tie darželiai, mokyklos ir t.t, bei koks event trugdymas? Aš tau evento jokio netrugdžiau.Pasakoji kaip tu prisidėjai prie komandos ir t.t, bet tai man nėra aktualu, man aktualu, kad tu atsakytum už savo veiksmus ir pripažintum klaidą, tu tiesiog surezgiai tekstuką tam, kad nusirašyt nuo šio dalyko, bet tai nepadės.Pripažink savo klaidą, kad esi pasikėles, antra tavo pasikėlimą įrodo tas insta ban, tu jautiesi taip, kad tavęs niekas negali liesti, o tai ir yra pasikėlimas ;x Ir nepripažindamas klaidos, stengiesi išsivartyti taip, kad aš būčiau nusižengęs pagal visai kitą dalyka, neklausymą event metu, bet aš tau jokio event netrugdžiau ir ramiai jame dalyvavau, pralaimėjau ir išėjau.Taip pat, aš nesakau, kad visi serverio prižiūrėtojai pasikėlė, tu esi pasikėles ir tai parodo tavo veiksmai, kaip išmoksi pateikti išamius argumentus o ne savo profkinius rašinėlius, raštelk žaidime, mielai atsakysiu :)

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

4 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Rejus_Geras  Vycka_Flex  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.