Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Namo Savininkas nr.2

Eimis_Show

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimis_Show


✔ Koks tai pasiūlymas: Kad būtų du savininkai kurie galėtu valdyti namą


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog su draugu susimetėm pinigus ir nusipirkome namą, o valdyt noriu ir aš ir jis, ir taip sunku žaist ir baldus perstatinėt, o rakto neužtenka :). Plius į garažą neiną įvažiuot nenamo savininkui. Taigi būtų du namo savininkai ir jie galėtu jį valdyti (t.y. Perstatinėt baldus, abudu galėtu įvažiuot į garažą ir t.t)


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pusiau būtų naudingas, nes būtų linksmiau gyvent viename name :D. O blogai, kad namų mažai bus nupirktų, na bet nežinau čia tik mano nuomonė, man būtų visai nieko jeigu galėtu būti du namo savininkai


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano manymu to niekam nereikia.. Kodėl? Todėl nes prasidėtų 'pievos', nesutarimai, o vdruk susipyksi su tuo draugu, tu gali paimt ir parduoti namą serveriui, geriausiu atveju tu gali visus jo baldus parduot - susidarys visai ne maža sumelė,  dėl taves ir tavo draugo, gal dėl dar kelių žaidėjų, to tikrai daryti neverta. Įdėti privilegijų antro rakto savininkui - taip sutinku, bet du savininkai.. drįsčiau prieštarauti  :huh:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano manymu truputėlį nestabili idėja... 2 namo savininkai? Kam to? Jaigu paprieštarausi, jog ne 2 namo savininkai, pagrįsk savo nuomonę, kadangi jaigu turės 2 žmonės to pačio namo komandas ir visa kita bus daug bugų ir kažkaip neproporcingai...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš už ir nesutinku su Mantu todėl kad reikia duoti tam draugui raktus kuris yra tikrai tau patikimas ir nebus jokiu pykčiu ir kad padarytu tokia komanda kas pirko nama galėtu ir atimti tuos raktus. Duoti ir atimti.

Ne apie rakto davimą kalbu.. pirmą perskaityk ką tiksliai aš parašiau ir ką parašė įdėjos autorius, raktus sutinku reikia duot ir tai jau padaryta, raktus galima duot, bet ką jis sako apie SAVININKUS DU KURIE TURI TAS PAČIAS KOMANDAS t.y gali dėt baldus, dalinti raktus, parduoti net namą.. pirma perskaityk iki galo - tada bazarink.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.