Tousaint_Haddlow 57 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) veza negaliu Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Tousaint_Haddlow Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Šitos temos nelabai supratau prasmės. Todėl be aprašymo nežiūrėsiu video... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Šitos temos nelabai supratau prasmės. Todėl be aprašymo nežiūrėsiu video... ups , einu uzpildyt ;xx Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Tousaint_Haddlow Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 24, 2015 Šitos temos nelabai supratau prasmės. Todėl be aprašymo nežiūrėsiu video... Ir gerai. Aš žiūrėjau ir išvaiščiau savo 2 minutes ir 39 sekundes brangaus gyvenimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 24, 2015 Ir gerai. Aš žiūrėjau ir išvaiščiau savo 2 minutes ir 39 sekundes brangaus gyvenimo. Ir gal gali pasakyti ką gero matei? Nes nesinori žiūrėti, atrodo labai neįdomiai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 24, 2015 Atsimenu mokykloj pas mane buvo kažkokių šalių šventė , kiekviena klasė turėjo po šali ir turėjo šį bei tą parengti . Ten 6-7 nežinau kokie , buvo airiai ir dainavo šitą dainą Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 24, 2015 Kai klausau iškart maži airiški, šokantys žmogeliukai akyse stovi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Ką žinau.. Nekažką biški toks gabaliukas, patikėk.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus muzikinis skonis , šaunu kad daliniesi ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose