Klade_Hika 49 Parašė Lapkritis 4, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jamal_Wallace • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Fallone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. [Instant respawn] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Kevin Cartel skinis Euras. 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aldrige_Senfikly 62 Parašė Lapkritis 4, 2017 Sveikas, Wallace pirmam video šaudžiau tiesiog belenkur bandydamas pataikyti į veiksme esančiu žmones, o kaip vienas nusiteleportavau tai ten lyderis buvo sukūręs man /jvote kad galėčiau pas juos nusikelti, o kaip aš miriau iš pastrigdavau ligoninėje tai prašiau kad mane draugas killintu su komanda, o trečiam video kartais būna kad aš kaip mirštu nesuprantu kodėl pasibuginu ir atsirandu spawne tad kaip atsiradau prašiau vėl kad nukillintu mane kad atsibuginčiau ir atsirasčiau ligoninėje.... Be to Pitas sakė kad aš aimas jeigu būčiau aimas būčiau visas kulkas į jį pataikęs, šiaip aš ir be aimo taiklus tai.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 4, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose