Matas_Tarelka 42 Parašė Lapkritis 10, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matas_Tarelka • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Frank_Castello • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Auto bot ridos kelimas čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Jaska_Zaur 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Camel 127 Parašė Lapkritis 10, 2017 dar freeze reikejo pamegint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Tarelka 42 Parašė Lapkritis 10, 2017 Nepagalvojau. Bet ir taip akivaizdu, kad cytas butu atrašės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Castello 17 Parašė Lapkritis 10, 2017 Ka tu čia pjauni , šulei esu o brolis rida kelia už mane , kaip jis tau atrasys budamas 6m dar net skaityt nemoka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DwayneO 29 Parašė Lapkritis 10, 2017 Skaityt nemoka, bet mašiną valdo kaip profas paguldęs spyda pastoviai. Mldc paspausk ranką broliui Matas_Tarelka 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Tarelka 42 Parašė Lapkritis 10, 2017 Bet taip keistai Pora ratu venodai varė gi turiu tu video bet ilgai kelia į ta yt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Tarelka 42 Parašė Lapkritis 10, 2017 nu ne pora daug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Castello 17 Parašė Lapkritis 10, 2017 Vairuot moka skaityt ne☺ , ikelk irodymus jog buvai bent sufreezines bent masina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Tarelka 42 Parašė Lapkritis 10, 2017 Frank_Castello 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Castello 17 Parašė Lapkritis 10, 2017 ir ka tai irodo? nesuprantu aš taves , blemba blemba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 10, 2017 Anketa tvarkinga. Aurimas_Galaxy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose