Darius_Zapaski 3 Parašė Lapkritis 18, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Zapaski Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/11/17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie porą metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internete,reklaminiuose puslapiuose. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Buvau nustojes žaisti GTA,dėl to ir palikau sena projekta. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau,buvo puiku ir įdomu Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko dirbti jokių darbų,bet šiuo metu ruošiuosi įsidarbinti į Fermerius. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nelabai,taksi pagelbėjo Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kolkas taip. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ačiū dievui,ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakankamai žinokit,o rasti nesunku nes daug kas parodo ar nuveža iki jo. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip padėjo,šaunu,kad čia dirbi tokia administracija. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip,ypač taksi labai greit reguoja. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Kolkas viskas aišku,jai kils klausimų kreipsiuos į administracija. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Žinokit aš pats naujokas,ir priekaištu neturiu.Viskas su saiku,ir viskas man patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 18, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose