Ever_Never 180 Parašė Lapkritis 18, 2017 Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aviukas_Sonas 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Nežinau ar čia čytas ar ne.. Įsiklausykit į variklio garsą 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): Rebeka M A R T Y N A S 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hikaro_Masati 412 Parašė Lapkritis 18, 2017 Čia naudojo speed hack, tai čia reiškiasi čytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ink' Boom 10 Parašė Lapkritis 18, 2017 biški alta spaudinėja čiuvelis, taigi speedas čia pažiurėk greiti 207, o su juo ligtais daugiausiai 149 jai neklystu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Lapkritis 18, 2017 O kaip dėl variklio garso? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cause 244 Parašė Lapkritis 18, 2017 Variklis dirba garsas yra juk, tiesiog žaidėjas naudoja seedhack Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Šaris 43 Parašė Lapkritis 18, 2017 2016 metu video kai tu stumi seni xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Time_Glock 68 Parašė Lapkritis 19, 2017 Nežinau ar verta aptarti ši video jei jis net ne šiu metų. Žmogus naudojo neleistina programa tai jau tikrai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Player_Jack 10 Parašė Lapkritis 21, 2017 • Aš manyčiau, kad tiesiog tai nėra čytas, kadangi pilietis įsimetęs turbina x15, važiuoja ant 200+, kadangi Rokas tuo metu paleido FLY moda grensaide ir čia taip gavosi gal malonus pilietis buvo nubaustas už nieką, bet vis tiek jo vietoje aš UNBAN geriau pirkčiau Denis_Xander 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Lapkritis 25, 2017 Sveikas, Siūlyčiau dėl tokių problemų kreiptis į tvarkos prižiūrėtojus, jie tiksliai turėtų atsakyti ar čyteris - ar ne. O šiaip mano galvai pažiūrėjus, matau, kad čia - čyteris. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose