Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Gaujų sistema vėl.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Na pastebėjau, kad atnaujinime 1.4 žadate keisti gaujų sistemą. Duosiu vieną gaujų sistemos pavizdį.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žodžiu, kaip vyktų gaujos sukūrimas. Reikalavimai sukurti gaują - 500kreditų, 10000xp. Žaidėjui turint šiuos resursus, jis turėtų vykti į vieną iš 3 miestų - Los Santos, Las Venturas, San Fierro - tenai, jis turėtų susirasti sau tinkamą vietą gaujos bazei, parašęs komandą, įrašęs pavadinimą jo stovimoje vietoje atsirastų pickupas su gaujos pavadinimu, kad jį kita gauja galėtų užgrobti ir išiminėti iš gaujos fondo pinigus. Gauja turėtų 3 lygius, lygį galėtų pakelti gaujų prižiūrėtojas. Kaip siūlau kelti lygius? Kai gauja sukuriama jos lygis būtų lygus "1", kai forume būtų sukuriamas tinkamas aprašymas, su gfx darbais, gauja tampa oficiali - tai yra ji gauna 2 gaujos lygį ir tuo pačiu gauna galimybę grobti pastatus. Neoficiali gauja, kuri per 1 savaitę negauna 2 lygio automatiškai yra trinama. 3 lygio gauja, yra išrenkama, ši gauja privalo prabūti nuo sukūrimo 1 savaitę, po savaitės GP sprendžia - ar duoti 3 lygi gaujai ar ne. 3 lygis duodamas jei: Gauja per tą savaitę nėra gavusi priimto papeikimo betkokio (už čytinimą, teleportavimasi, kitokį sukčiavimą), gaujos nariai yra verti šio statuso - gerai šaudo, bendrauja, yra rimtesni už kitus. Šio lygio gaujos aišku bus šiek tiek daugiau privilegijuotos. Savo bazėje ant pickupo galės pasiimti 20SG nemokamai ir ginklų rinkinį - 50SG, 50DGL, 100AK už 600€ sakykim. Taip pat šie žmonės gautų 3€ į minutę vien dėl to kad jie yra 3 lygio gaujoje. Tik 3 lygio gauja galėtų užsiimti ginklų ir narkotikų pardavinėjimu. Taip pat šie 3 lygio atstovai galėtų grobti betkokį direktoriu / pavaduotoją, prašyti išpirkos iš darbo fondo, grobti betkokį teisėsaugos narį ir prašyti išpirkos iš jo pačio. 


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Kiekviena gauja stengis pasiekti kuo daugiau, kad būtų pranašesni už kitus. Taip manau privers gaujas kovoti sažiningai.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai puiki idėja ir kad gautu 3 lygi geriau kad gauja 1 savaite egzistuotu ir komandos žmonės būtų aktyvus ten per dieną toks ir toks laikas praleistas, bet šiaip idėja tikrai nėra prasta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip gaujinis tai galiu pasakyti, kad reikia kažką tai naujo mastyti, nekopijuokim nuo kitųprojektu. Kaip tik kuo naujesnės idėjos tuo daugiau žaidėjų galima pritraukti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.