Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Sveiki visi!Skac_Skacas buvo sukurės tema apie geriausius krepšininkus, taigi aš sugalvojau sukurti tema apie geriausius visos planetos futbolo žaidėjus. Tai vat galit išreikšti savo nuomones kas geriausias planetos futbolininkas. Futbolininkas gali būti iš betkurios šalies. Taigi mano manymu geriausias futbolininkas yra Cristiano Ronaldo.Futbolininkai:Cristiano Ronaldo[14]Neymar[9]Wayne Rooney[1]Mario Baloteli[1]Stephan Ell Shaarawy[1]Eden Hazard[3]Andres Iniesta[2]Xavier Hernandez Creus[2]Javier Mascherano[1]Lionel Messi[9]Sergio Aguero[1]Manuel Neuer[1]Radamel Falcao[1]Ivan Rakitic[1]Mario Mandžukic[1]Zlatan Ibrahimovic[2]James Rodriguez[2]Toni Kroos[2]Marco Reus[2]Gareth Bale[2]Robert Lewandowski[1]Fernando Torres[1] Radai klaidu? Parašyk į AŽ. Pagarbiai T'Hatcch. Redaguota Sausis 25, 2015 Tony_Hatcch Black_Whisky 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Cristiano Ronaldo <3 Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo<3333 šeip neymar'iukas dar visai nieko su savo skillais.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenshin_Yona 1.662 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo ir Wayne Rooney(man) nezinau kaip kitiems Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Taip taip, visad esu pradininkas. Sėkmės tau su tema, o aš savo balsą atiduodu Baloteliui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Skiler 2 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Cristiano Ronaldo ir taškas Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo <3 AČIŪ kad balsuojate. Pažymėtas. Cristiano Ronaldo<3333 šeip neymar'iukas dar visai nieko su savo skillais.. AČIŪ kad balsuojate. Pažymėtas. Cristiano Ronaldo ir Wayne Rooney(man) nezinau kaip kitiems AČIŪ kad balsuojate. Pažymėtas. Taip taip, visad esu pradininkas. Sėkmės tau su tema, o aš savo balsą atiduodu Baloteliui. AČIŪ ir tau sekmės su tema. Pažymėtas. P.S AČIŪ kad balsuojate. Cristiano Ronaldo ir taškas AČIŪ kad balsuojate. Pažymėtas. Visi bus pažymėtu už poros minutčiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 24, 2015 Mano yra Cristiano Ronaldo jis geriausias ir Messi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 24, 2015 CR7 daugiau nieko nematau kolkas <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Bravo 23 Parašė Sausis 24, 2015 Ell Sharawy, Styven Hasart, Iniesta, Xavi, Javier Mascherano Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Juodas_Margutis 6 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo - patinka dėl žaidimo stiliaus, na ir šiaip įvertintas "Auksiniu kamuoliu" jau du metai iš eilės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Mano yra Cristiano Ronaldo jis geriausias ir Messi AČIŪ kad balsuojate. Bus pažymėtas po keliu minutčiu. CR7 daugiau nieko nematau kolkas <3 AČIŪ kad balsuojate. Bus pažymėtas po keliu minutčiu. Ell Sharawy, Styven Hasart, Iniesta, Xavi, Javier Mascherano AČIŪ kad balsuojate. Bus pažymėtas po keliu minutčiu. Cristiano Ronaldo - patinka dėl žaidimo stiliaus, na ir šiaip įvertintas "Auksiniu kamuoliu" jau du metai iš eilės. AČIŪ kad balsuojate. Bus pažymėtas po keliu minutčiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo my favourite footblistas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bugzy_Malone 0 Parašė Sausis 24, 2015 Ell Sharawy, Styven Hasart, Iniesta, Xavi, Javier Mascherano Styven Hasart (Pataisa) Eden Hazard Balsą atiduodu už Sergio Aguero. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo my favourite footblistas. AČIU kad balsuojate. Balsas bus pažymėtas po poros minutčiu. Styven Hasart (Pataisa) Eden Hazard Balsą atiduodu už Sergio Aguero. AČIŪ kad pataisete klaidą. Jūsų balsas bus pažymėtas po keliu minutčiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Katleris 0 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo ir Wayne Rooney(man) nezinau kaip kitiems Man Utd fanas matau , KUR ZLATANS *cenzūra* ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 24, 2015 Aisķu Ronalduks Cr7 best jis kai fintukus šaudo ir golu kai vandens Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Aisķu Ronalduks Cr7 best jis kai fintukus šaudo ir golu kai vandens AČIŪ kad balsuojate. Futbolininkas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 24, 2015 Kur Mohamed Salah ? . Balsą atiduodu už Eden Hazard. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Kur Mohamed Salah ? . Balsą atiduodu už Eden Hazard. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas už poros sekundžiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Sausis 24, 2015 Neymaras man labiau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
CAGSOLUTION 0 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Neymar arba Messi. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 24, 2015 Aš balsuoju už šitus du, man jie geriausi Cristiano Ronaldo, Neymar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 24, 2015 Man geriausias visų laikų Futbolininkas Messi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Neymaras man labiau . AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus irašytas po keliu sekundžiu. Neymar arba Messi. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus irašytas po keliu sekundžiu. Aš balsuoju už šitus du, man jie geriausi Cristiano Ronaldo, Neymar AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus irašytas po keliu sekundžiu. Man geriausias visų laikų Futbolininkas Messi. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus irašytas po keliu sekundžiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose