Tomass_Monster 0 Parašė Gegužė 6, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomass_Monster ✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti reiktų mažesnius namų mokesčius.Tarkim išjungus sviesa mažiau moki nes bedarbiui kaip man neimanoma jau isimoket. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siulau pamažinti mokesčius už namus,išjungus sviesa pavizdžiui mažeu kad reiktų moketi. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Taip padidetų serverio populecija,nes as asmeniškai turiu nama tai jau net nebežaidžiu nes neisimoku už nama.Ir taip manau kad padaugetu žaideju nes jiems sunku pakelti tokes kainas už namu išlaikymą. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 6, 2015 Iš dalies sutinku su pačia įdėja, bet kad serverio žaidėjų skaičius pakils tai dėl to visiškai nesutinku, įtakos tai jokios neturi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Marozas 151 Parašė Gegužė 6, 2015 Aš už. Nes tikrai patikrovintu dar daugiau žaidimą. Jis būtų daugiau realistiškesnis. Lavonas_Best Ponas_Rolas Eimis_Show 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomass_Monster 0 Parašė Gegužė 7, 2015 na sakai nepadaugetu žmoniu pirkau nama tais laikais kai mokejimo už jį nebuvo.Pirkau tik tam kad mechanikai kai car paima i kma reikia daug moket už stovejima dabar palieku masina savo name ir neturiu pinigu susimoket už nama ir mašinos pasimt negaliu,NELOGIKA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 7, 2015 Nu tai jai nesugebi išlaikyti tai ir nepirk. O jai nori,bet neturi pinigų ne mūsų bėdos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Gegužė 7, 2015 As su 7 namais.. Nestradalinu del mokesciu. Bendra suma apie 200k susidare. Aisku gerai butu, jei mazesni butu. Taciau esu pries. Pamenu priezasti del kuriu buvo ivesti mokesciai. Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Gegužė 7, 2015 Aš esu prieš. Nenori mokėti mokesčių nusipirk saulės batareika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džiovani_Woop 15 Parašė Gegužė 8, 2015 Tam yra ssaulės baterijos, jei žaidėjas nesugeba išlaikyti namo - lai parduoda jį, prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomass_Monster 0 Parašė Gegužė 9, 2015 Mačiau ta saules baterija o galima isigyt ja ? Parasykit kas žinot kaip ir kur... BUSIU LABAI DĖKINGAS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Gegužė 9, 2015 Mačiau ta saules baterija o galima isigyt ja ? Parasykit kas žinot kaip ir kur... BUSIU LABAI DĖKINGAS Nusipirkus namą jo viduje parašius /namas tau išmeta gui lentelę. Pačioje apačioje rašo, kad ji kainuoja 180k. Nusipirkus tau mokesčiai nebeeina, bei gali kas 24valandas parduoti 100% energijos serveriui. Kaina siūloma tau nuo žaidėjų skaičisu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomass_Monster 0 Parašė Gegužė 11, 2015 As su 7 namais.. Nestradalinu del mokesciu. Bendra suma apie 200k susidare. Aisku gerai butu, jei mazesni butu. Taciau esu pries. Pamenu priezasti del kuriu buvo ivesti mokesciai. Niekas čia ir nestradalina,aj jo gi isiverk kad tau to namo neparduodu jis gi prie pat furu kaip jau minejai .... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomass_Monster 0 Parašė Gegužė 11, 2015 Ačiū Rafael_Nadal už apšvietimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose