Mantys_Samperiss 84 Parašė Lapkritis 24, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantys_Samperis • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Dominykas_Weed • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudinėjimai turbūt. Nu negalima lošt daugiau nei 25.000€ • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/u3zLK Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dominykas_Weed 64 Parašė Lapkritis 25, 2017 Sveikas, Mantys, ir sveikas, ADMIN prižiūrėtojau, tikiuosi suprasite mane, kad nei norėjau aš šį žmogu apgauti, nei kas. Esu naujokas atėjęs iš kito serverio, ir kitame serveryje buvo galima taip daryti, todėl ir pabandžiau čia, visgi serveryje esu nuo 2017/11/19, tad tikėkimes Jūs atkreipsite į tai dėmėsį. Mantys, aš iškarto tavęs atsiprašiau kai tik pasakei, kad uždrausta, bet tu esi labai užsispyręs jeigu rašai tokias temas.. Nesu pagarsėjęs ar pasižymėjęs kažkokiu "apgaviku" šiame serveryje. Pripažįstu, kad nusižengiau, bet tikėkimes atleisite šį karta nebausdami. Ačiū, kad išklausėte manęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 25, 2017 Žaidėjas nebus užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose