Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoja Old_Fretraq

Old_Fretraq

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Old_Fretraq

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šitą serverį pradėjau žaisti: 2017/10/19

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Galimą sakyti jau 6metai.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Naršiau internete dėl kokių nors naujų modpackų, tuo metu atidariau vieną nuorodą kuris mane nuvedė į šitą svetaine. Labiau paskaitęs viską ir t.tl Nutariau tapti šio projekto žaidėjų, užėjas į serverį praėjau apmokymus ir man labai patiko sistemos, bei mapp darbai bei nėra pasikėlusių žmonių..

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kažkaip galvojau, kad reikia kažko naujo, ir nusprendžiau pasilikti šitame projekte..

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Iš pradžių jas vykdyti nenorėjau, bet taip atsitiko, kad paspaudžiau ne tą mygtuką ir pradėjo man apmokymus, praėjau apmokymus bei užsidirbau kreditų, patirties taškų ir serverio valiutos tikrai nesigailių, kad praėjau šitus apmokymus ir šiek tiek pasigerinau sau žaidimą..  

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti darbus: Visus be pakvietimo ir vieną su direktoriaus pakvietimų. (Mechanikas) Įdomiausi darbai galbūt buvo picerininkas ir mechanikas.. Kalbant apie įdomumą tai buvo: Picerininkas, turi viską prisiminti kaip gaminti tą pica o nesąmoningai sumesti sinfredijentus..

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, kažkaip radau ją greitai..

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Iš pradžių taip, bet įpūsėjas į žaidimą panaudodavau tik retkarčiais...

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Teko mirti ir ne vieną kartą..

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Sunku rasti gal ir nėra.. Bet manau kad prie ligonines turėtu pridėta daugiau dviračių ar padaryti nuomojamą mašinų aikštele nes tikrai trūkstą.. Bei taksistai ne visada ten budi.. 

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip padėjo ir ne vieną kartą..

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : /kviesti komandą teko naudoti kai žaidėjas buvo nusižengęs, bei šaudė į civilius.. Ir buvo sureguotą greitai ilgai nereikėjo laukti..

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Iš pradžių kai vykdžiau apmokymus viskas pradingo ir nelabai supratau kas čia vykstą.. 

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Šitas projektas yra visiškai tobulas ir manau viskas čia yra gerai ir nieko nereikia keisti.. Jei ir naujokui čia nepatinką tai čia tik jo bėda.. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.