Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Regėjimas

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

 

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Regėjimo sutrikimas.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visų pirma ši tema:  http://greenside.lt/index.php?/topic/3691-serverio-pasi%C5%ABlymas-kelios-parduotuv%C4%97s/

Taigi mano pasiūlymas ir keistas iš vienos pusės, bet ir nematytas. Tiesiog nesugalvoju kada tai galėtu įvykti ( gal sugalvosite jūs žaidejai ). Bet pradėtu po biški regėjimas blankti ir sunkiau matyti žaidimą. Tiesiog ekranas kažkiek mirgėtu ar tiesiog blankesnis vaizdas pasidarytu. Tektu važiuoti pas medikus ir gauti vaistų. Vaistus gavus ir juos vartojant rega atsistaytu į vėžias ir vėl viską puikiai matytum. Tačiau jeigu nenorėtum gerti vaistų ir mokėti pinigus medikams, būtu kita išeitis. Tai pirkti akinius (temos pradžioje matote linką į kitą temą, tipo nusipirkus bet kokius akinius rega atsistatytu į normalią būseną).

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog medikai galbūt gautu šiek tiek daugiau darbo, o ir akiniai įgautu prasmę serveryje. Taip pat jie gerai atrodo ant kiekvieno skino :)

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ahm.. labai jau iš lempos tas regėjimas čia pagal tave blankt turėtų, o tas tikrai nėra tikroviška. Gal prieš tai reiktų padaryt visokiausių daiktų, kurie tą regėjimą silpnintų, pvz. kompiuteriai, televizoriai, bet ir pats regėjimas turėtų tikroviškai silpnėti, o ne kad iš karto per pora minučių blankus vaizdas. Naudoji daiktus, kurie silpnina tavo regėjimą, per valandą naudojimo sumažėja ten koks 10% regėjimo, tada mažiau matai į tolį, gal šonai blankesni pasidaro ir gauni varyt pas daktarus kaip kad tu minėjai. Jie tau išrašys vaistų, bet jų vėl gi išgėręs neišsigydysi iškarto, išgersi vaistus tada į valandą po kelis % didės regėjimas. Be to pas tuos pačius daktarus ir akinius gali įsigyt, kurie tau tą regėjimą sutvarkys iki kol gydaisi. Bet vėl gi, daug kas nusipirktų tuos akinius ir ale nešiotų iki gyvenimo galo, kad nereiktų mokėt pinigus už vaistus, bet tie akiniai tau per valandą pagerintų 0.1% regėjimo, kas reiškia, kad jie tau netinka ir eik pirk kitus, todėl geriau būtų pirkt ant vaistų. Nu žodžiu daug čia p**liavos ir mano fantazijos. 

:D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.