Canyon_Fox 3 Parašė Gruodis 7, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Canyon_Fox • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Denas_Bmw • Už ką buvote užblokuotas ?: Už čytinimą. Man tiesiog internetas pakibo ir leido įsėsti į bet kokį transportą. Ir įdomu kokius čytus turėčiau naudot, kad leistų įsėst į darbinę medikų mašiną.Galit PC tikrint visą jei netikit. Nerasit nė menkiausio žaidimą palengvinančių programų. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Gruodis 7, 2017 Važinejiai su mediku car + būdamas afk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Canyon_Fox 3 Parašė Gruodis 7, 2017 Tai ne tai, kad man pasakytum jog man afk bugas ir dėl afk bugo aš galiu įsėsti į bet kokį transportą dedi baną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 7, 2017 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose