Boom_Mantas 0 Parašė Gruodis 9, 2017 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Boom_Mantas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-12-09 4 valdos nakties Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose žaidžiu apie 5 metus, čia bus mano antrasis projektas kuriame pradėsiu žaisti. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš senojo projekto pažįstamų, visi perėjo čia, nes ten nėra atnaujinimų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : 3 metus nesulaukėme atnaujinimo, todėl ir palikau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo, viskas labai lengva, nes komandos nelabai skiriasi nuo senojo projekto kuriame praleidau 5 metus. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dabar laikausi tesęs, todėl dar neteko padirbėti, bet manau, kad bandysiu padirbėti gaisrininku, atrodo įdomei. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku su /GPS komandą. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kai noriu susirasti ko man reikia ir nežinau apytikslei kur ta vieta yra. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, dar kolkas neteko ragauti smurto. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Dviračių kaip suprantu būna visada, o mašinomis kolkas nelabai naudojausi, dar kolkas tik apsiprantu prie projekto keliamų malonumų. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Neprireikė man šios komandos kolkas. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neprireikė man šios komandos kolkas. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas kaip ant delno. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kolkas nematau problemos, viskas aiškiai išdėstoma kai tik pradedi žaidima, malonei sutinka serverio žaidėjai, nors puse projekto sužinoja mano tikrąjį Name žinotu kas aš. Bet šeip nemanau, kad reikia kažką keisti šiuo metu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 9, 2017 NEEMIGRUOTAS. Jau esate emigravęs su kitu vartotoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose