Faustas_Senbuvis 11 Parašė Gruodis 9, 2017 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Faustas_Senbuvis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Pradėjau žaisti vakar 2017/12/08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pradėjau žaisti 2011 tai maždaug 7 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Ieškojau serveriu kur žaisti visokiose puslapiuose ir radau šita ir labai patiko ir užsikabinau. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes buvo tuo laiku kai ieškojau serveriu šitam serveryje labai daug žaidėju galvoju reikia pažiuret, nuejau ir labai patiko sistema ir dabar esu labai užsikabines Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivykdžiau ne gana lengvos buvo, suprasti irgi suprantomos. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau baveik visuose be pakvietimu darbouse labiausia patiko ūkininkai tai dabar čia ir dirbu, gan pelningai čia dar dirbau paviždiždziui picos išvežiuotoju netiek daug patiko, nelabai patiko motociklai picerininku. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne aš kai isijungiau serverį stovėjo taxi ir biški paiškino man viska kas kur randasi. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne maždaug gal 10 sykiu per diena. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip neviena syki, ir pagrobtas adminu ir sušaldytas 2 sykius. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakankamai. tikrai nesunku kiekvienam mieste aš maždaug žinau kad yra tai jei esu kokiam mieste biški pasivaikšciuoju ir randu Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : /padmins naudoju /tpagalba ne ir /padmins naudojau keleta sykiu ir visus sykius gavau atsakyma. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip kiekviena valanda kviečiu baveik, visada sureguoja, tik šiandien buvo pagrobe mane adminai, policija biški ilgai kol suregavo... Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Ne pokolkas viskas aišku suprantama. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na butu gerai ten ta medicinos pažymejima kur ižduoda medikai kad ten butu kaip ir teises kaškas tokio laikyt kad kaip reikia padėti žaidėjui jeigu jis yra sunkioje busenoje. Nes pora sykiu buvo mane nusove ir spaudinejau daug space kaškas privažiuoja sakau prašau padėk sako jis kaip?? aš sakau kviesk medikus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Billy_Jack 1.600 Parašė Gruodis 10, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose