John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 " Jūsų vardas - Airydas. Kiek jums metų -14 Jūsų nuotrauka -Šiuo metu neturiu kai turėsiu įdėsiu. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... -Sveiki. Esu Airydas. Man yra 14 metų. Esu iš marijampolės miesto. Mėgstu bei žaidžiu futbolą. Esu aktyvus, efektyvus, išradingas, padedantis, prikolnas, linksmas,i šklausantis, geras, neišsišokantis, bei sportuojantis žmogus. " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 24, 2015 Tu prikolini ar rimtai toks vardas ?Malonu susipazint ir sekmes zaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 Tu prikolini ar rimtai toks vardas ?Malonu susipazint ir sekmes zaidime Na daugelis draugų tai sako ir taip mano toks vardas. Tiesa gan keistas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Na man tai normalus tas vardas, malonu susiuostyt ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
CAGSOLUTION 0 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas , sėkmės tau šiame projekte. Žiūrėk napabėk gal susibendrausime artimiau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 Na man tai normalus tas vardas, malonu susiuostyt ;D Ir man O dėl vardo kai kuriems. Sveikas , sėkmės tau šiame projekte. Žiūrėk napabėk gal susibendrausime artimiau ! Būtinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, sėkmės projekte ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas,girėjau leavini pas greenside žaidėjus ? sėkmės tau ččia susirašysim dar [per ts Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Atvykęs į GreenSide , sekmės žaidime . Reikės pagalbos kreipkis . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Sveikas Atvykęs į GreenSide , sekmės žaidime . Reikės pagalbos kreipkis . Aha Sveikas,girėjau leavini pas greenside žaidėjus ? sėkmės tau ččia susirašysim dar [per ts Būtinai per ts Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas. Malonu. Sėkmės šiame projekte ir gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Reikės būtinai parašysiu. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Sw Sveikas, bėja minimum 5 Žodžius parašyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Messi_Dofke 2 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas,o marijampolietis rimtas busi viskas čia aišku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Sveikas,o marijampolietis rimtas busi viskas čia aišku Jo rimtas Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, linkiu tau sekmės šiame serveryje IDĖK FT GREIČIAU Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, linkiu tau sekmės šiame serveryje IDĖK FT GREIČIAU Su laiku įkelsiu. Ne šiaip reik susirast kokią gerą foto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 27, 2015 Labas, Airydai, malonu susipažinti. Mldc, kad loši futbolą .Sėkmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas,Airydai pamenu tave iš kito projekto sekmės serve. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Su foto geriau būtų, bet vistiek sveikas. Žinau kad su ja geriau. Labas, Airydai, malonu susipažinti. Mldc, kad loši futbolą .Sėkmės serveA Sveikas,Airydai pamenu tave iš kito projekto sekmės serve. Aha ir aš tave Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas,malonu susipažinti su tavimi,jai reiks pagalbos kreipkis i mane padėsiu kuom galėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas Airydai. Sėkmės tau serveryje! Jei reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Labas ir jums tai pat šiame serve sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas malonu, bei sėkmės tau čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose