Kornelija_Nrg 103 Parašė Gruodis 18, 2017 (redaguota) Sveiki visi GreenSide.LT projekto žaidėjai. Nusprendžiau sukurti diskusiją, kuri būtų susijusi kartu su remixais. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę, ką Jūs manote apie mano pateiktą remixą. Galbūt daugeliui gali nepatikti Tupac'o repo maišymas kartu su Alan Walker daina pavadinimu „Faded“, bet vistiek norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę. Asmeniškai man, šis remixas yra kažkas nuostabaus. Melodija klausosi visai gražiai, žodžiai neblogi, tiesiog galėčiau klausyti tiek dieną, tiek naktį. Redaguota Gruodis 18, 2017 Kornelija_Nrg Tony_Verona 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Verona 120 Parašė Gruodis 18, 2017 Gražiai skamba ir derinasi pati muzika su žodžiais. Man patinka! Įkelk daugiau, nes užkabino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis Gaming 1.794 Parašė Gruodis 18, 2017 Tikrai malonu klausytis Ignas_Eox 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelija_Nrg 103 Parašė Gruodis 18, 2017 2 valandas prieš , Kenneth_Smith rašė: Gražiai skamba ir derinasi pati muzika su žodžiais. Man patinka! Įkelk daugiau, nes užkabino. Smagu, jog tau patiko. Turiu dar 2 mashupus su Alan Walkeriu & Eminem, galbūt ir tau patiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas'Lgp 51 Parašė Gruodis 18, 2017 Tikrai neblogas remix'as šaunu, kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Rugys 1 Parašė Gruodis 18, 2017 įdomus toks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Time_Glock 68 Parašė Gruodis 21, 2017 Nu skamba tikrai įdomiai Kornelija, šaunus remix Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose