David_Stook 2 Parašė Sausis 24, 2015 Jūsų vardas - Esu Deividas. Kiek jums metų - Man 15. Jūsų nuotrauka - Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Esu Deividas, man 15, beveik 16. Esu iš Šiaulių, užsiimu gatvės gimnastika, žaidžiu League Of Legends, Sampą, CS:GO ir t.t. Kornis_Melo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas mano bendravardi, malačius, kad sportuoji. David_Stook 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas mldc kad sportuoji kam kopijuoji parašą?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas mldc kad sportuoji kam kopijuoji parašą?? Jis nekopijuoja, jis pirmas atėjo į serverį man lyg ir pirmas užsidėjo. Tad tu keiskis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Stook 2 Parašė Sausis 24, 2015 Gi koks skirtumas tas parašas.. OMFG. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Deividai. Linkiu tau sėkmės šiame serveryje bei malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Stook 2 Parašė Sausis 24, 2015 Man taip pat malonu John_Paprika! Beto ir tau sekmės šiame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas , dar ne laikas eglutę nusipuošti ? Šaunu kad sukūrei prisistatymą ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas bei malonu. Sėkmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas,malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Stook 2 Parašė Sausis 24, 2015 Sabas_Brown, čia foto daryta prieš kalėdas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Deividai ! Malonu su tavimi susipažinti, sekmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas deividai,super jog palaikai form,sėkmės tau mldc jog sportuoji,aš irgi :3 dar susitiksime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tau šitame projekte, bei linkiu tau gero žaidimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Sw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Sainex 0 Parašė Sausis 30, 2015 Malonu susipažinti sekmės tau žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas Deividai. Šaunuolis kad sportuoji. Malonu jog renkiesi mus. Sėkmės gyvenime ir šiame projekte. Jei reikės pagalbos, rašyk į až. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas atvykęs, malonu susipažinti, sėkmės tau čia. P.S Neapleisk sporto, ir toliau laikyk gerą formą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Labas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dembas_Feast 0 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas malonu sekmes serveryje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Scream 1 Parašė Vasaris 9, 2015 (redaguota) Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 9, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose