Get_Paid 501 Parašė Gruodis 24, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Get_Paid • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Box • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimą čj. Neblokuoju pats, nes nesu įsitikinęs tai čytinimas ar ne. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack__Box 0 Parašė Gruodis 24, 2017 KAS ČIA BLOGAI ? TRENKIESI IR PAŠOKSTA TA MAŠINĄ KAI ISIBEGEJI PATS DAR DAREI IR TAU PAEJO. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 24, 2017 2 minutes ago, Jack__Box said: KAS ČIA BLOGAI ? TRENKIESI IR PAŠOKSTA TA MAŠINĄ KAI ISIBEGEJI PATS DAR DAREI IR TAU PAEJO. Nebūna taip kad įvažiavus į mašiną, ji pašoksta į orą it kokia spyruoklė. Pats bandžiau, pašoksta žymiai mažiau, praktiška nepašoka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack__Box 0 Parašė Gruodis 24, 2017 29 minutes ago, Get_Paid said: Nebūna taip kad įvažiavus į mašiną, ji pašoksta į orą it kokia spyruoklė. Pats bandžiau, pašoksta žymiai mažiau, praktiška nepašoka. AŠ tau tuoj nufilmuosių video kaip taip padarau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 24, 2017 30 minutes ago, Jack__Box said: AŠ tau tuoj nufilmuosių video kaip taip padarau va mano bandymas atlikti kažką panašaus su švariu gta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 24, 2017 38 minutes ago, Jack__Box said: AŠ tau tuoj nufilmuosių video kaip taip padarau Baisiausia tai, kad šiuo savo "sugebėjimu" kenki kitiems. Numušus mašiną, jos nebeina iš ten iškrapštyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 25, 2017 Žaidėjas nebus užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose