Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Taigi sveiki visi, sukuriau tema kur žmonės galės rašyti apie savo mėgstamiausius filmus. Anketa:Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime:FIlmo pavadinimas:Trumpai apie filma:Ir jeigu galite ikelkite trailer:Filmai:Baltūjų rumų šturmas[1]Už priešo linijos[1]Černobylio dienoraščiai[1]Kalinys[1]Nevykeliai po priedanga[1]Blood and Bone(kraujo ir kaulų)[1]Never Back Down(niekada nepasiduok)[2]Aš spjoviau ant tavo kapo[1]Žaliosios gatvės chuliganai[1]Vampyro dienoraščiai[1] Radai klaidą? Parašyk į AŽ. Pagarbiai T'Hatcch Redaguota Sausis 24, 2015 Tony_Hatcch Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 24, 2015 Daug filmų nežiūriu bet baltūjų rumų sturmas patiko neblogas filmas.sr kad ne su anketa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 24, 2015 Mano mėgstamiausias filmas - visos "Už priešo linijos" dalys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 24, 2015 Mėgstamiausi filmai - ''Černobylio dienoraščiai'' ir ''Kalinys''. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Daug filmų nežiūriu bet baltūjų rumų sturmas patiko neblogas filmas.sr kad ne su anketa Nieko tokio kad be anketos, bet kita karta pasistenk pildyti su anketa Filmas bus pažymėtas. Mano mėgstamiausias filmas - visos "Už priešo linijos" dalys Kita kartą pildyk pagal anketą. Filmas bus pažymėtas. Mėgstamiausi filmai - ''Černobylio dienoraščiai'' ir ''Kalinys''. Kitą kartą pildyk pagal anketą. Filmai bus pažymėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bugzy_Malone 0 Parašė Sausis 24, 2015 Mėgstamiausia komedija tai tikriausiai ir bus nevykėliai po priedanga 2. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Blood and bone. Žaidėjas yra įspėjamas žodiniu įspėjimu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Mėgstamiausia komedija tai tikriausiai ir bus nevykėliai po priedanga 2. Kitą kartą pildykite pagal anketos šablona. Filmas bus pažymėtas Blood and bone. Kitą kartą pildykite pagal anketos šablona. Filmas bus pažymėtas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 24, 2015 Anketa:Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Jaunasis_JaguarasFIlmo pavadinimas: Never Back Down , lietuviškai - Niekada nepasiduok .Trumpai apie filma: Pasirinkau šį filmą, nes būtent jis mane motyvavo sportuot ir judėt tolyn, nenuleist rankų ir galvos, galvot apie skausmą taip, lyg tas skausmas bus rytojaus jėga, kurią turėsi. Šis filmas yra motyvuojantis, tad siūlau pažiūrėt, jeigu nematėt, bet dauguma matę turbūt. Ir jeigu galite ikelkite trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Zzb7um_40Zk Silver_Deagle 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Anketa: Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Jaunasis_Jaguaras FIlmo pavadinimas: Never Back Down , lietuviškai - Niekada nepasiduok . Trumpai apie filma: Pasirinkau šį filmą, nes būtent jis mane motyvavo sportuot ir judėt tolyn, nenuleist rankų ir galvos, galvot apie skausmą taip, lyg tas skausmas bus rytojaus jėga, kurią turėsi. Šis filmas yra motyvuojantis, tad siūlau pažiūrėt, jeigu nematėt, bet dauguma matę turbūt. Ir jeigu galite ikelkite trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Zzb7um_40Zk Pagaliau bent vienas žmogus užpildė pagal anketos šanblona. AČIŪ kad daliniesi su kitais. Filmas bus pažymėtas Jaunasis_Jaguaras 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 24, 2015 Anketa:Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: H'Anonymous.FIlmo pavadinimas: I Spit on Your Grave (pirma dalis) / Aš spjoviau ant tavo kapo.Trumpai apie filma: 4 ar 5 bahūrai išprievartauja merginą, poto prasideda kerštas.Ir jeigu galite ikelkite trailer: https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=2zU3U-9B3fE&feature=player_detailpage&x-yt-ts=1421914688 GERO ŽIŪRĖJIMO. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 24, 2015 Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Tadas BassavikasFIlmo pavadinimas: Never back down / žaliosios gatvės chuliganaiTrumpai apie filma: NEREALUIr jeigu galite ikelkite trailer: tyngiu ieškot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 24, 2015 Šiaip daug filmų esu matęs, todėl vieno vienintelio neišsirinkiu, bet šiuo atveju renkuosi vampyro dienorasčiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Anketa: Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: H'Anonymous. FIlmo pavadinimas: I Spit on Your Grave (pirma dalis) / Aš spjoviau ant tavo kapo. Trumpai apie filma: 4 ar 5 bahūrai išprievartauja merginą, poto prasideda kerštas. Ir jeigu galite ikelkite trailer: https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=2zU3U-9B3fE&feature=player_detailpage&x-yt-ts=1421914688 GERO ŽIŪRĖJIMO. Pagaliau daugiau pradėjo rašyti su anketos šablonu. Filmas bus pažymėtas. P.S reikės pačiam pažiurėti Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Tadas Bassavikas FIlmo pavadinimas: Never back down / žaliosios gatvės chuliganai Trumpai apie filma: NEREALU Ir jeigu galite ikelkite trailer: tyngiu ieškot AČIŪ kad daliniesi. Filmas bus pažymėtas. Šiaip daug filmų esu matęs, todėl vieno vienintelio neišsirinkiu, bet šiuo atveju renkuosi vampyro dienorasčiai Kitą kartą pildyk pagal anketos šablona. AČIŪ kad daliniesi. Filmas bus pažymėtas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 24, 2015 Anketa: Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Jaunasis_Jaguaras FIlmo pavadinimas: Never Back Down , lietuviškai - Niekada nepasiduok . Trumpai apie filma: Pasirinkau šį filmą, nes būtent jis mane motyvavo sportuot ir judėt tolyn, nenuleist rankų ir galvos, galvot apie skausmą taip, lyg tas skausmas bus rytojaus jėga, kurią turėsi. Šis filmas yra motyvuojantis, tad siūlau pažiūrėt, jeigu nematėt, bet dauguma matę turbūt. Ir jeigu galite ikelkite trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Zzb7um_40Zk žinai gal per kur galimą pažiurėt šitą filmą? jai gali į privatą parašyk labai ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Na kaip matau jau niekas nebebalsuoja. Tai geriausias jūsų išrinktas vilmas yra Never Back Down(niekada nepasiduok) kuris surinko +2 taškus.Galite rakinti temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dziugas_Duff 2 Parašė Sausis 28, 2015 Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Dziugas_DuffFIlmo pavadinimas: OkolofutbolaTrumpai apie filma: Veiksmo filmas, apie tikrus brolius, futbolo komandų sirgalių kovas už stadiono ribų. Žiauriai geras filmas, kas rusiškai kažkiek suprantat pažiūrėkit būtinai, o kas nesuprantat tai irgi galit bandyt pažiūrėt.Ir jeigu galite ikelkite trailer: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt Paʏne 249 Parašė Sausis 28, 2015 Jūsų V_P (vardas_Pavardė) žaidime: Harry_OssFIlmo pavadinimas: Pamiršau pavadinimą pažiurėkit per trailerį.Trumpai apie filma: Veiksmo filmas per kurį rodo kaip keturi draugai atakuoja pasaulį taip pat saulė užvaldė piktasis herojus kuris ketina pavergti vaikus,taip pat yra siurblys kuris valdosi pats ir važinėja ir jis šiurpina keturis draugus.Ir jeigu galite ikelkite trailer:https://www.youtube.com/watch?v=zOFKDG5aau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose