Dark_User 0 Parašė Gruodis 29, 2017 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dark_User • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jack_Sperow • Už ką buvote užblokuotas ?: Spaudžiau G raide ir mane nušovė visada ja spaudinėjau ir pradėjo žmogeliukas vaikščiot ir dėl to buvau užblokuotas kaip čhytas, manau kažkas tiesiog tik susibugino. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu tokios, esu naujas nelabai žinau dar taisykliu • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Spoiler Redaguota Gruodis 29, 2017 Dark_User Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Sperow 6 Parašė Gruodis 29, 2017 Sveikas tu naudojai serverio klaidas todėl manau vistiek neturetum buti atbluokuotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark_User 0 Parašė Gruodis 29, 2017 (redaguota) Tai jo krč ka dabar padarysi. Redaguota Gruodis 29, 2017 Dark_User Reikėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 30, 2017 Atblokuotas sėkmingai. * Kita karta būtinai padarykite nuotrauka gavus užblokavimą, nes kita karta atblokuotas nebūsite.Nuotrauka galite padaryti su (F8) Dark_User 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose