Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 16, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Stephan • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas, žaidėjas užtildytas, tačiau naudoja specialiai /az komandą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/pdEWtCX,npdtbkL Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 16, 2015 Tai gerai ar mano problemos? Savininkai turėjo jau senai padaryti,kad negalima /až rašyti. Ką aš kaltas. P.S atlepūha. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 16, 2015 Tai gerai ar mano problemos? Savininkai turėjo jau senai padaryti,kad negalima /až rašyti. Ką aš kaltas. P.S atlepūha. Savininkai ne savininkai, esi administratorius tau draudžiama tai daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gegužė 16, 2015 Anketa netvarkinga. Serverio administratoriai neturi bausti žaidėjų už tai, tam yra skirti administratorių įspėjimai. • Draudžiama naudoti /s /a arba /az komandas naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus. [1 įsp.] • Draudžiama naudotis serverio klaidomis. Administratorius privalo pranešti serverio savininkams apie klaidą, kai tik ją pastebi. [3 įsp.] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose