John_Roselli 76 Parašė Sausis 1, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Grs. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas suboomino infernusa kai jis buvo užrakintas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/VwmAE Stephen_Rossi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
RokasGrs 6 Parašė Sausis 1, 2018 Sveikas, man buvo didelis pingas, nekrove texturu, nebuvo tvorų, visos mašinos buvo atrakintos, dar turiu įrodymus kaip nebuvo teksturu tuo metu, galvojau neprisiskaitys žala , kadangi nebuvo texturu, bet pasirodo prososkaite, jeigu reikia galiu pinigus duoti už sutvarkymą, dar spiceliai pasidariau įrodymus kad jeigu kažkas parašys apeliaciją, kad texturu nebuvo, jeigu reikia dar galiu šiandien dieną pateikti įrodymus kaip nekrove, atsiprašau, pinigus grazinsiu jeigu reikia susisiek žaidime EDIT - https://imgur.com/a/4hPMr irodymai kad nečytinau o tiesiog buvo atrakintos mašinos susisiek žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Sausis 1, 2018 Bet tu pažiurėk kaip laikas skiresni nuo tavo dingimo objct ir jo car sprogimo... Simple logic. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
RokasGrs 6 Parašė Sausis 1, 2018 7 valandas prieš , Kevin_Connor rašė: Bet tu pažiurėk kaip laikas skiresni nuo tavo dingimo objct ir jo car sprogimo... Simple logic. Aš pasidariau ss kai tik pradingo objektai, dar sanchez buvau ciuva nuvarees, paprašė ciuvas duot pinigus gražiai, atidaviau, bei nuotrauką pasidariau 10min anksčiau nei jo car sprogo, čia nemanau kad didelis laiko tarpas, tiesiog maniau kad kažkas blogo nutiks, bet jis nei kreipėsi SMS kad grazinciau pinigus ar kažką.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 1, 2018 Žaidėjas šį karta užblokuotas nebus. * Tikiuosi daugiau nepasikartos ir nenaikinsi žaidėjų transporto priemonių, o pamačius, kad kažkas ne taip su tavo žaidimų iškart darai žaidimo perkrovimą, o ne naudoji klaidomis ir naikini bereikalingas žaidėjų mašinas, nes už pakartotini dalyką būsite baudžiamas. VISIEMS GALIOJA TAI PAT. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose