Jimmy'Sorrento 7 Parašė Sausis 2, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Sorrento • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Sparky_Dog • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Buvo mano,mašina užrakinta,paskui kai norėjau važiuoti,staiga ji dingo,ir tada vėl atsirado ir jau kai ilipau jau ji sprogo.. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/aJ3zz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sparky_Dog 0 Parašė Sausis 2, 2018 Sveikas, tu čia nebešnekėk nesamonių, visų pirmą, aš dirbau valytoju, o kaip žinome, valytojų mašinas yra kaip tankas, taigi, aš į tavo mašiną atsitrenkiau, ir ji kažkur nuskrido, o galų galiausiai jinai sprogo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Sorrento 7 Parašė Sausis 2, 2018 18 minutes prieš, Sparky_Dog rašė: Sveikas, tu čia nebešnekėk nesamonių, visų pirmą, aš dirbau valytoju, o kaip žinome, valytojų mašinas yra kaip tankas, taigi, aš į tavo mašiną atsitrenkiau, ir ji kažkur nuskrido, o galų galiausiai jinai sprogo. Agirdž,ka tu čia db man puliuoji??? Kaip Mašina sprogsta,ji ir sprogsta,o ne tai atsiranda tai sprogsta..Sakiau Jau baigstis bloguoju... ;)) ir dar vienas dalykas,jeigu būtum su valytoju mašina atsitrenkęs ir susprogdinęs nebūtu tavo nick rašė,kad būtent tu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 3, 2018 Žaidėjas užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose