Minde_Marshell 1.198 Parašė Sausis 6, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Marco_Corres • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:RELOG Kai esi sugautas teisesaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/ZWNnU Hikaro_Masati 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Corres 1 Parašė Sausis 6, 2018 Tu manes, nesugavai ir tu nustojai sekti aš atsijungiau ir tu tuo metu spėjai padaryti /sekti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Marshell 1.198 Parašė Sausis 6, 2018 1 minute ago, Marco_Corres said: Tu manes, nesugavai ir tu nustojai sekti aš atsijungiau ir tu tuo metu spėjai padaryti /sekti Numesk ss kad raso zaidejas Wolking_Dead nustojo tave sekti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Corres 1 Parašė Sausis 6, 2018 Tu manai aš kas 15s darau screenshotus? nebesekiai atsijungiau ir man ilgia jungia lauk + užlaginau įkritęs į vandenį ir tu per tas sekundes sekt pradėjai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 6, 2018 Anketa tvarkinga, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose