DriftVakaris 16 Parašė Sausis 11, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Drift_Vakaris • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Fiddlesticks_Main • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: ČYTINIMAS,ir kai susprogdino iškart atsijungė • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/K0fJc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Sausis 11, 2018 sveikas, cia per mazai irodymu yra kad bausti. Reikia bent nufilmuoti kai jis isedo i tavo tr. priemone, ja subumino ir atsijunge. Tada galeciau uzbanint Gero vakaro. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DriftVakaris 16 Parašė Sausis 11, 2018 prieš 1 valandą, Anaconda_Redw rašė: sveikas, cia per mazai irodymu yra kad bausti. Reikia bent nufilmuoti kai jis isedo i tavo tr. priemone, ja subumino ir atsijunge. Tada galeciau uzbanint Gero vakaro. Kaip aš numesiu įrodymus kai jis įlipo į užrakinta moca jeigu mano buvo prie picerijos o aš buvau prie sk xdd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 12, 2018 Žaidėjas užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose