Lukas_Bullet 22 Parašė Sausis 21, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Reflex_Nosss Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2017/13/11 gal kazkur Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5Menesius Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Mano Draugas zaisdavo ir pamaciau yra geri darbai bei man patinka furistai nes ten gali vezioti baldus bei transportus ji suradau seip samp serveriai Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nezinau nes kiti yra reklamuoja tai nervuoja tai cia atejau kazkaip patinka cia man Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : beveik tik neivygdziau ten verslu ir gauti ten 1mln ar ka gauti nama Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : man idomus buvo dar be pakvietimo o su pakvietimu tik medikuose buvau tai visai nieko liux Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne tik kai priesingos kelio puses itrenkia i mane ir saudo arba dauzo Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip uztenka ir as randu viska nesunku Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : aisku kad pakankama labai gerai nuo to verta pradeti Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? reikia pirma susipazinti parasyti i /padmins kad padetu pades ir viska suzinos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Billy_Jack 1.600 Parašė Sausis 21, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose