Deividas_Wayne 0 Parašė Sausis 25, 2018 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Deividas_Wayne Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jau aš čia žaidžiu nuo 2018-01-20 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Aš sampe aplamai žaidžiu nuo 2010 metų, kaip pasidomėjau šitu žaidimu Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Aš pats sužinojau ieškodamas, niekas manes nekvietė Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : JLabai man čia viskas patinka, eco degalinės, darbuose daugiau veiklos, nereikia tik važinėti darbuose... Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Aš įvygdęs jau visus apmokymus, jie nebuvo sunkūs, labai patiko Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Aš esu dirbes šiūkšlininku, medkirčiu na, o dabar dirbu fermeriu, labiausiai įdomus buvo man medkirčių darbas, nes ten gali lekioti ir kirsti medžius bei dirbti pačiame ofise, manau, kad mano pelningiausias darbas yra fermerių , nes kaip važiuoju su kombainu ir renku grūdus gaunu pelno.. man buvo nuobodžiausias darbas šiūkšlininkų, nes ten sunkios ir didelės mašinos yra tai nežinau....... Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku, tiesiog pasijunkite gps ir išmetė man kur yra ta elektronikos parduotuvė Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Naudoju retkarčiais, nes daugelį serverio vietelių aš žinau Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas nebuvau nušautas ar sumuštas, tiesiog toks yra posakis, kaip tu atsiliepsi tai ir tau taip atsilieps, tuo dabar ir vadovaujuosi... Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Žinokit man nuomojamų transportų rasti buvo nesunku, nes dabar greenside mažai kas juo naudojasi, bet pastebėjau, kad greenside turi pigių automobilių deficitą.... Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Jo jie man suteikė pagalbą, aš įstrigau žemėje ir parašiau adminams tai greit sureagavo ir išgelbėjo mane Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar nesinaudojau, nes esu įpratęs taupyti pinigus.. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Visko serveryje man užteko, viskas su serveriu yra gerai Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : JManau reikėtų visus gerai išmokyti vairuoti, nes daug kas mėgsta mus suvažinėti, visi visų darbų darbuotojai daro non-rp ir policininkai į tai nereaguoja...... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Sausis 25, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose