Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.8.6] Mažas pasiūlymas su sekimu.

Ganja_Wayne

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ganja_Wayne

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įdėti komandą pvz. /sekamas, kad galėtum matyti ar esi sekamas teisėsaugos atstovo, nes dabar nevisada pamatai, kad tave nustojo ar pradėjo sekti ir gali atsijungti ir po to turėti problemų arba šiaip nori žinoti ar tave seka. Ir suvedus šią komandą rašytų chat'e ar tave sekas kas nors, ir jei seka rašytų koks pareigūnas ir pvz laiką nuo kada seka.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog esant tokiai komandai būtų apsidraudimas ir galėtum žinoti ar tave seka kas nors ar ne.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Laikas nebūtinas, svarbu, kad bent jau rašytų ar seka kažkas. P.S. jei jau yra koks būdas sužinoti pačiam ar esi sekamas, be kitų pagalbos tai parašykit, tada ištrinsiu pasiūlymą :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 valandas prieš , Cause rašė:

Sveiki, tai jei esi vipas gali padaryti /vtvarkyti ar /gydytis jei leidžia tada reiškia ne esi sekmas, manyčiau to nereikia tai prieš.

Nu bet nevisada kada nori gali žinoti ar esi sekamas, pvz būsi pasihealinęs su vipu ir teks laukt kažkiek laiko kol vėl galėsi healintis ir tai sužinoti. O jei dar vpš neperki VIP'o ar Admino tai kaip tada žinot? Juk adminų neprašinėsi visada, kad pagetinkit ar pahealinkit, kad žinočiau ar esu sekamas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.