Džeik'Armani 9 Parašė Vasaris 3, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jake'Armani• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Rokas_Moretti• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/perziura/15586605121be690bafd8b83eb3101e1588.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Moretti 0 Parašė Vasaris 3, 2018 Čytų neturiu, nei cleo neturiu, nes naudoju SA-MP 0.3.7 R-2 versiją, ant tos versijos isirašyti neina, galit tikrinti patys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeik'Armani 9 Parašė Vasaris 3, 2018 Mhm , bet į užrakintas mašinas įlipk sugebi įdomiai čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Moretti 0 Parašė Vasaris 3, 2018 Kodėl nenufotkinai koks mano PING buvo? Tada būtu viskas aišku Tuo metu siunčiaus CSGO pingas buvo sukilęs, kiti žaidėjai nejudėjo nieko, gaila būčiau žinojęs, būčiau nufotkinęs savo PING. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeik'Armani 9 Parašė Vasaris 3, 2018 24 minutes prieš, Rokas_Moretti rašė: Kodėl nenufotkinai koks mano PING buvo? Tada būtu viskas aišku Tuo metu siunčiaus CSGO pingas buvo sukilęs, kiti žaidėjai nejudėjo nieko, gaila būčiau žinojęs, būčiau nufotkinęs savo PING. Tau reikėjo nusifotkint savo pinga , ne man tave užbluokos ne mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Vasaris 3, 2018 Jake zinok mum vienos ft neuzteks, jei uz cytinima zaidejas turi buti baudziamas tai reikia video medziagos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 3, 2018 Žaidėjas nebus užblokuotas. *Trūksta įrodymu, o dėl mašinos sutvarkymo kreipkis į mechanikus turėtu sutvarkyti nemokamai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose