Andrius_Noark 9 Parašė Vasaris 3, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Andrius_Noark• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Area_Boys• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Kenkėjiškas elgesys, iš niekur nieko nušovė nei gaujinis aš nei jis tiesiog nušovė.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/y70Db Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Area_Boys 7 Parašė Vasaris 4, 2018 Tai skirta PD darbui. xDDD Tokių atvejų pilna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Area_Boys 7 Parašė Vasaris 4, 2018 BEJE MAN KAŽKAS GRĄSINO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džeiks 9 Parašė Vasaris 4, 2018 36 minutes prieš, Area_Boys rašė: BEJE MAN KAŽKAS GRĄSINO Realiai čia ne grasinimas, jis pasakė ką tau gali padaryt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Area_Boys 7 Parašė Vasaris 4, 2018 13 minutes prieš, Jakė_Armanii rašė: Realiai čia ne grasinimas, jis pasakė ką tau gali padaryt... Iš esmės taip, bet iš kitos pusės, abu nesąmonebs pasakėm. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 4, 2018 Žaidėjas nebus užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose