Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Du grazuciai NRG

Ignelis_Kmr

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignelis_Kmr
2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Nuuu yra 2 NRG 1- RIDA: mazdaug 2700 S:1 Spalva 211 [RETA] 2 Spalva nereta ir ID neatsimenu . Daugiau apie 1 NRG galite pamatyti Skelbimuose !! 2NRG- Rida: Mazdaug 3500 S: Melyna ir Juoda [NERETOS BET ZIURISI PUIKIAI] Daugiau bus nuotraukose .
3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): CIA 2 NRG https://imgur.com/a/jrYCP . 1 kaip ir sakiau rasite skelbimuose. 
4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pirma NRG yra ideta uz 270k bet galite deretis parase man i /sms . ANTROS NRG kainos nezinau siulykite patys ;]]
5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Parduodu pigiai ir abidvi yra su nemazom ridom ir graziom spalvom as apie kainas nenusimanau tai nezinau vnz. krc rasykit kainas man i /sms zaidime arba forume i pm. Gelos Dienos , lyto alba vakalo .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.