Good_Modeon 51 Parašė Vasaris 19, 2018 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Good_modeon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Nedas_Yeah 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti:Keiksmazidziai/izeidinejimai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/vEVu1 Nedas_Yeah 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedas_Yeah 27 Parašė Vasaris 19, 2018 Nu žinok šakės Tau 5 metai ar kas tau yra ? Dirbi mentu, pridėjai man star for free, iš pradžių susimokėjau baudą (praradau visus pinigus), vėliau dar pridėjai star, ir kada neturiu pinigų nesusimokėjau, tada pasodinai į jailą. Ir dar tu drysti verkt čia visiem, kad aš tave keikiu ? Jesus Christ... Esi mažas vaikas... + Esu naujokas, ir tu mane šitaip baudi...:D Nežinau ar man juoktis iš tavęs, ar verkt iš tavo mąstymo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Vasaris 20, 2018 Žaidėjas užtildytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose