Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nedas_Yeah

Neaktyvus

  • 34

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.804 profilio peržiūros
  1. Taip, viskas padaryta kaip čia nurodyta. Bet vistiek neveikia..
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedas_Yeah Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Ambient Occlusion su Nvidia inspector. (Grafika) Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Sveiki. Galbūt kas nors turėjo problemų su ambient occlusion naudojant nvidia inspector programą? Žodžiu, padarau viską kaip YouTube tutoriale, tačiau neveikia. Dariausi nuotraukas palyginimui, bet niekas nesiskiria, todėl 100% įsitikinęs, kad AO neveikia. Galbūt žinot kaip sutvarkyt šitą reikalą ? (Taip pas mane Nvidia plokštė ir yra įrašyti naujausi driveriai) Mo
  3. Kaip tą nakties stilių forume nusistatyt ? Ar tokio gal išvis nėra?:D

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Pačioje forumo apačioje, dešinėje pusėje yra žodis „stilius“, paspausk ant jo ir pasirink norimą versiją.

  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Nedas_Yeah Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] ENB Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - Kad tiktų mano pc spec: Intel Core i3-2100CPU @ 3.10Ghz 4GB RAM 64bit
  5. GIF'as tam ir yra, kad būtų rodomi koki nors judesiai, o ne viskas stabiliai stovi... Bet jeigu tu kalbi apie tai, kad kaip nors kitaip tuos judesius pakeist, tai tada čia reik platesnio išsireiškimo. Ačiū labai už išsamią nuomonę. Tikrai pasinaudosiu šiais tavo pastebėjimais, ir pasistengsiu sekantį kartą darbą atlikti geriau !
  6. Hey visi. Pabandžiau sukurti gif'ą Mechanikų darbui.. Galbūt sukurti kitiems darbams ? Čia jūs nuspręskite Kaip visados noriu išsamios nuomonės apie padarytą darbą. Sukūriau 2 versjas, galbūt su iconom gražiau ? O galbūt be iconų gražiau ? Rašykite į komentarus.
  7. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nedas_Yeah– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kiek žinau, "Huntley" mašiną gauna tik serverio komanda, arba ją nusipirkęs žaidėjas iš serverio komandos nario. Noriu, kad jūs komandoms nariams duotumėt "SandKing", o "Huntley" pardavinėtumėte mašinų salone.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau nemažai žaidėjų norėtų "Huntley" transporto, tai nuo to daugelis pasidarytų laimingesni.
  8. Nedas_Yeah

    Klausimas

    Ar įmanoma kaip nors žaidime panaikinti Alkio juostą, ten GreenSide.LT užrašą, Elektros hud ir t.t. ? Jeigu įmanoma, ar galit paaiškint kaip ? Atsakyma zinau. Rakinkit tema
  9. Jūsų Vardas_Pavardė - Nedas_Yeah Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - FIX Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - Ar galbūt kas žinote, kaip išspręsti šią problemą ? Turiu SampGraphicRestorer.asi , bet serverio mappintų darbų vistiek nerodo... Vaizdo medžiaga [Foto/Video] [nebūtina] -
  10. Na buvau sukūręs paprastą parašiuką mechanikui. Mačiau neblogų atsiliepimų, todėl pagalvojau... Kodėl gi nepadarius visiems darbams ? Na tai štai pristatau juos jums. Kaip visados noriu išsamios nuomonės. Parašykite ką būtų galima keisti, o galbūt su darbu viskas gerai ? Paprastų komentarų tikrai nenoriu (Gražu, negražu, neblogai padirbėjai ir t.t.).
  11. Taip, ir nesvarbu kokia rezoliucija, vistiek tas pats gaunasi..
  12. Sveiki, esu įsirašęs šį ENB (čia). Vienintelė problema, ta jog, resoliucija yra visiškai sugedusi ir per didelė, nei gali rodyti mano monitorius. Žaidimė pusės chat'o nematau. Galbūt turite pasiūlymų kaip tai sutvarkyti ?
  13. Hello GreenSide žaidėjai. Taigi, norėdamas toliau bandyti daryti GFX darbus, nusprendžiau padaryti parašiuką dabartiniam savo darbui. Taigi yra 4 varijantai su skirtingais naudojamais efektais. Norėčiau sužinoti jūsų pastabas apie darbus, na o jeigu kuris nors patiko, tai pasakykite kuris. Man jūsų nuomonė gali reikšti tobulėjimą tolimesniuose darbuose. Norėčiau išsamios nuomonės apie darbus. Ačiū !
  14. Realiai neesu pats profesionalas, bet asmeniškai man nelabai patinka, nes čia darbo beveik nėra.. Na o jeigu backgroundą pats kūrei, tai tuomet drąsiai galiu paplot, nes tokius bg ne visi gali sukurti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.