Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 25, 2015 Idėja su fūristais ! Idėja paprasta. Pirmas dalykas. Būtų gerai, kad atsirastų daugiau krovinių, ne tik baldai ir tr. priemonės. Dabar su sistema krovinių. Tarkime atvežus krovini ir vėl reikia eiti ant pickupo, kad vėl imti krovinį, manau padaryti papraščiau vieną kartą užeini ant pickupo ir tu vežiuoji kiek nori, kad nereikėtų grįžti atgal į bazę. Kitas dalykas. Tarkime bendradarbiai susirenka vežti vieną krovinį nori vežti kartu ždž, ir kiekvienas gauna random vieta, noriu, kad būtų tarkime taip ateini ant baldų ir pasirenki ten Vonios baldai ar pnš ir važiuoji pasikrauti į lv ir visi važiuotų į LV pasikrovimą. Kitą pasiemi veži į SF ždž nebūtų random pasikrovimo vietų, o kiekvienas baldas turėtu savo pasikrovimą. Dabar su tr. priemonėmis. Dabar vėl važiuoji į random pasikrovimą ir pasikrauni random mašiną, tai tarkime trūksta mašinos infernus tai net nežinai ką tu pasikrauni ir veži vėl į random vietą, tas nepatinka, nes tu atveži random mašina kurios gal net nereikia. Būtų padaryta tarkime, kad pasirenki koki nori mašina vežti ir veži į tą vietą. Manau pagavote mano mintį. Priekabų restartavimas dar. Dabar veži krovini ir padaro rr ir dingsta priekaba, padarytumėt taip. kad rr būtų padaryta tik toms priekabos restartuotusi kai nėra prikabintos. Daz_Daison P`Quinttino Messi_Dofke 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už. Tikrai šauni idėja. Tik gal biški kopinta. O šiaip būtu tikrai geriau, ir linksmiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Idėja man labai patiko tai ir sakau už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daz_Daison 7 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai UŽ. Dėl tų mašinų - kai atvažiuoji į pasikrovimo vietą transporto priemonių, ten pasirenki kokia nori ir prie jų parodytu kiek yra salonuose mašinų, taip būtų lengviau ir žinotumėm kokias pasikrauti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Už. ypač už paskutine. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 25, 2015 Dėl to kad pvz kai rašiai vonios baldai ir varai į lv už tikrai sutinku taip pat ir su kitomis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Puikei išdėstei įdėjas,man visos patiko už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 25, 2015 Šiaip ir yra db gerai. O priekabu RR yra toks dalykas. Firmos direktorius/pavaduotojas gali daryti priekabu rr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 25, 2015 gan puiki ideja,uz gerai kad padarytu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai už ,dėl šių idėjų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Sausis 25, 2015 Aš irgi už, butu tikroviskesnis furistu darbas, Jei sia ideja igyvendintu butu labai (Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Wow. Tikrai didelis UŽ. Labai gerai ir aiškiai išdėstei savo mintį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose