Jonas_Burkys 514 Parašė Kovas 1, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Drifteris • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Kovas 1, 2018 Supranti, kad Pas mane yra žiemos modas ir ledas aš ant jo niekada nevažiavau, bet prie mano hatos buvo mašina ir kažkas nustumė nurėjau nuvažiuot tai ka man daryt norėčiau, kad dbr atbanintūt jūs noriu pasibaigt namo vidaus statymus net nervas paimė. Va Nuotraukos kur žiemos modas https://imgur.com/a/yvPtA : Ir be to kiek matau vidijo pas tave vpš yra nelegali programa kur eina prisiungt labai daug acc tai seniausiai turėtum gauti ban nes matosi ant vidijo aš nedurnas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 2, 2018 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose