Matas_Vasiili 37 Parašė Birželis 8, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Vasiili • Kokios pagalbos jums reikia ?: SA'MP • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Nu tai vat, bandau jungtis i serveri, taciau tik pradeda krauti, ismeta crasha. Perrasiau per nauja nieko vistiek taspats. NETYCIA ISTRYNIAU BASS.DLL FAILA IS GTA FOLDERIO, METE CRASH, VELIAU ISIKELIAU ATGAL AS JI, VISTIEK META... PERRASIAU GTA VISTIEK META. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 8, 2015 o tik vieną gs chrašhina, ar kitus srv dar? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 8, 2015 Gal bloga versija? Kompas stiprus? gali būti dėl čytų, visokiausių modų. P.S pas tave paraše kairėje parašyta "Lauriz" ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 8, 2015 Gal bloga versija? Kompas stiprus? gali būti dėl čytų, visokiausių modų. P.S pas tave paraše kairėje parašyta "Lauriz" ... aj nu net nemačiau, kad Lauriz paršayta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Birželis 8, 2015 Cia ne del paraso rasau, o del SAMP crasho... Nera nieko, tiesiog persirasiau naujai, vistiek crashina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 8, 2015 Pamenu man taip pat buvo tikia problema, tikriausiai nuo blogo modo. Kai man tik tai nutikdavo RR pc padarydavau ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Birželis 8, 2015 Pamenu man taip pat buvo tikia problema, tikriausiai nuo blogo modo. Kai man tik tai nutikdavo RR pc padarydavau ir viskas. NEPADEDA NET RR PC. NETYCIA ISTRYNIAU BASS.DLL FAILA IS GTA FOLDERIO, METE CRASH, VELIAU ISIKELIAU ATGAL AS JI, VISTIEK META... PERRASIAU GTA VISTIEK META. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Birželis 9, 2015 Krč ištrink gta, perrašyk į kitą diską. Pvž.: Buvo D diske, ištrini ir įsirašai į C. Man taip buvo ir tikrai padėjo ne kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 9, 2015 Jaigu rašaisi, per naują pakeisk pavadinimą, tarkim buvo GTA ir tuo metu crašino, o pasku ištryniai ir vėl įrašiai su tuo pačiu pavadinimu, gal pasiliko failų ar kažko kito, todėl pabandyk įsirašyt tarkim su pavadinimu GTA123. Man taip būna, todėl daug kartų esu pakeitęs pavadinimą GTA, kad necrašintų kaip ant to pačio įrašau. Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 9, 2015 Sveikas turėjau tokia pačia problema manyčiau tau reikėtu išjungti visokias piktogramas kai žaidi ir tada atsisiusti gta per ewar.lt puslapi ten geriausia Ernestas_Good 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Birželis 9, 2015 Jaigu rašaisi, per naują pakeisk pavadinimą, tarkim buvo GTA ir tuo metu crašino, o pasku ištryniai ir vėl įrašiai su tuo pačiu pavadinimu, gal pasiliko failų ar kažko kito, todėl pabandyk įsirašyt tarkim su pavadinimu GTA123. Man taip būna, todėl daug kartų esu pakeitęs pavadinimą GTA, kad necrašintų kaip ant to pačio įrašau. Atsisėsk nenusišnekėjęs mano būdas turėtų padėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 9, 2015 Atsisėsk nenusišnekėjęs mano būdas turėtų padėt. Pats tu atsisesk, ne visi kompai turi tiek diskų kiek pas tave. Man padeda, kaip pakeičiu pavadinimą prieš įrašant naują GTA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Birželis 9, 2015 Persirasiau i kita diska, nieko taspats, o pakeitus pavadinima irgi nieko :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Birželis 9, 2015 Nežianau kas ten pas tave per problema Bandyk naują sampą ir GTA parsisiusti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Balbou 18 Parašė Birželis 9, 2015 Perašinėdamas nustatyk kitą folderį naują sukurk . Nerašyk į tą pati. Gal veiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 30, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose