LitasPitas 2 Parašė Birželis 9, 2015 PAGALBOS PRAŠYMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Litas_Pitas • Kokios pagalbos jums reikia ?:Atbaninti ar paaiškinti ka daryti. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Na man rašo kad aš užbanintas perjungiau kompiteri per naujo jungiausi i serveri kokius 30kartų persirašiau Gta ir samp Gta visai naujai nauja aplankala i nauja diska bet vstk nieko ir nežinau ka daryti ir bandžiau su betkokiu acc junktis irgi neleidžia bet i kita srv leidžia. http://www.part.lt/img/731a41ebcb723ce9aada5b7328e42280232.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 9, 2015 Čia yra tavo kompiuteryje klaida bana agvai arba kad buvo per didelis pingas arba kaškas dosino man tiap būna padaryk rr PC ir tegu ljis pabūna išjungtas kokes 20 arba 30 minučių jis atsigaus ir vėl įjunk ir turėtų veikti LitasPitas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 9, 2015 RCON užblokavimo tikrai neturėtai būti gavęs, čia nesusiję nei su SAMP nei su GTA, bandyk jungtis daug kartų pakol prisijungsi, neišeis - išeitis kažkas su internetu... Pabandyk rytoj jungtis LitasPitas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas_Sones 79 Parašė Birželis 9, 2015 Man buvo tokia pat problema, parašyk Rokui, jis sutvarkys. LitasPitas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LitasPitas 2 Parašė Birželis 9, 2015 Man buvo tokia pat problema, parašyk Rokui, jis sutvarkys. Parašiau žiurėsiu ar atrašys o jai ne tai lauksiu ritojaus ar bandysiu kompiuteri palaikyti išjunkta pusvalandį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Birželis 9, 2015 Problema išspręsta. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose