Artis_Ftw 0 Parašė Birželis 10, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 10, 2015 Nu ka zinau daina kaip daina bet girdetosir isklausytos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artis_Ftw 0 Parašė Birželis 10, 2015 Bent nerinktum postu ir sudu nerasytum , dodu 100% kad nesi girdejas ! :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Birželis 10, 2015 Pff... Paprasčiausios dainos. Net teksto neugebi jokio parašyt. nežinau kaip jums, bet man ši tikrai geresnė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas 15 Parašė Birželis 10, 2015 Bent nerinktum postu ir sudu nerasytum , dodu 100% kad nesi girdejas ! :DDD Pagal t ave nesu girdėjas pagal mane esu girdėjas sėkmės tau postų nerenku *cenzūra* man jie Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Birželis 17, 2015 Tema tapo neaktyvi, rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose