Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ponas_Zygis

Neaktyvus

  • 148

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Sveikinu! Tikiuosi, laikysitės toliau ir neprarasite noro dirbti su serveriu ir suteikti kitiems malonumą žaidžiant čia!
  2. Na, manau, pakaktų namus "išmėtyti įvairiuose miestuose, pradžioje pakaktų ir LS. Namų pirkimo limitą užmetat ir problemos nebebūtų tokios didelės. Šiaip už
  3. Sveikinu nugalėtojus! Gaila, kad nebuvau ir nedalyvavau. Visiems patiko, tad tikiuosi ir daugiau panašaus pobūdžio renginių.
  4. Na, sakykim, kad tai reiktų priskirti čytinimui. Bet aš naudoju modą, o ne čytą. T. y. Mobile Transfender. Jo pagalba aš galiu užsitiuninguoti automobilį, tačiau tai matau tik aš ir iki išlipimo iš jos. šįkart, matyt, pasibugino spalva ir automobilis susitaisė kažkokios magijos pagalba.
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Zygis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Bumeris • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytų nauodijimą. Trumpai: atvariau sabrę prie ginklų parduotuvės, pastačiau aikštelėje, nubėgau iki kiosko, pasiėmiau sultaną, atvariau ten pat, pastačiau šalia, išlipau, parašiau komandą /transportas. Tuomet gavau BAN. Nesitikėjau. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/6QmvAOy
  6. Pats video ne pats geriausias, bet aš vistiek juo likau labai nustebintas. Tikrai juokingas, linksmas, "prikolnas". Lauksiu kitų!
  7. Liko 2dovanas nuvezt, kad uzbaigt event, *cenzūra* prapal tacianka... tikiuosi ryt dar rast ta event

    1. Ponas_Zygis

      Ponas_Zygis

      nes cia ziaurus bugas...

    2. Kevin_Hernandez

      Kevin_Hernandez

      Nu, kad nebebus ryt šyta dalyka

  8. Zdr visiem, galit kas supažindint ar bent nurodyt aprašymud, kaip tą dovaną gaut? :)

    1. Colinas

      Colinas

      Paskaityk atnaujinimą arba varyk į serveri prie spawn bus evento pradžia

  9. Sveikas, Martynai, malonu skaityti tavo prisistatymą, tikiuosi, kad susipažinsime ir sutarsime!
  10. Mariau, gera analizė. Esu užėmęs tavo pareigas taip pat ilgą laiką, tik ne šiame projekte, bet tokių analizių rašyt neišmokau... Esi puikus pavyzdys žaidėjams ir tiems, kurie siekia tavo krėslo! Na, aišku, kaip gi nepasveikindi Juškės... Sveikinu, vyruk! Sėkmės pareigose, nenuvilk!
  11. Idėjos pusė grybo, bet tos pagrindinės gaujos tai nereikalingos. Apiplėšimų sistema sugalvota nebloga, tik Jums prie jos padirbėt tikrai reikės. Na, idėjų neturiu, bet savo idėjomis Jūs tikrai sudominote.
  12. Paprastas labai. Na, aš iš pirmo karto gal nepadaryčiau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.