Mantas 4.103 Parašė Birželis 10, 2015 Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeff_Lemone • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Floodinimas , įžeidinėjimas. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/1de4501c7d874ca36ba10f713f11f30d180.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Lemone 1 Parašė Birželis 10, 2015 (redaguota) Tai tu kūžplauki KEIKSMAŽODIS , tau pamoina vpš 5x1 šokinėt, ateini 1x1, kr* ir pasikrauni vaix, vakar per TS užbarintas likai ir vsio tyliai sėdi po lapais, ir tokių kaip tu šiuklių serveryje turėtų nebūti, nors tai būtų nauda - 1 servo ĮŽEIDIMAS Žaidėjas gauna du įspėjimus už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Birželis 10, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 10, 2015 Tai tu kūžplauki *cenzūra* , tau pamoina vpš 5x1 šokinėt, ateini 1x1, kr* ir pasikrauni vaix, vakar per TS užbarintas likai ir vsio tyliai sėdi po lapais, ir tokių kaip tu šiuklių serveryje turėtų nebūti, nors tai būtų nauda - 1 servo *cenzūra* Soriukas seni tačiau su 12-mečio balsu ir bazaru aš net neįsižeidžiau jeigu tu sakai , kad ant manęs užstumei tai tik tau taip atrodo , vpš nesi mano elo žmogus tai galėtum nebesirodyti akyse , tarpkitko sakai 5x1. Aš niekieno neprašiau , kad man padėtų pats 3kartus jus nušoviau pats vienas ir išvadinot aimais ir t.t.O apie šiukšles dėja tu buvai išmestas iš mechanikų , kad darai nesamones kita kažkodėl jūs atsiradot 2 išsišokeliai kuriems viskas nepatinka. Cortez Tunex_Smith 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 10, 2015 Anketa tvarkinga . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose