Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Taigi dar karteli sveiki visi. Sugalvojau sukurti dar vieną idėja. Tai tą idėja butu tokia - Siulau padaryti žaidime misijas, ivygdžius misiją žmogus gautu ten tarkim LT, arba XP. arba ir LT ir XP, misijos butu kuo toliau tuo sunkiau, misiju būtu pvz koki 40(čia jau jum spresti) Manau paivairintu žaidimą, ir būtu linksmiau Patiko idėja? Nepagailėk +R3P Pagarbiai T'Hatcch Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Dogg 695 Parašė Sausis 25, 2015 Man atrodo būtų geriausia padaryti /pasiekimai. Kad galėtum betkada, betkokį pasiekimą/užduotį įvygdyti.Tarkim, įsigyti verslą. Misijos labiau varžo, nes privalai įvygdyti tau duotą, norint eiti toliau ir tai ganėtinai varžo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Man atrodo būtų geriausia padaryti /pasiekimai. Kad galėtum betkada, betkokį pasiekimą/užduotį įvygdyti.Tarkim, įsigyti verslą. Misijos labiau varžo, nes privalai įvygdyti tau duotą, norint eiti toliau ir tai ganėtinai varžo. Pritariu šiam žmogiu,šį idėja yra gen gera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 25, 2015 Misijos kaip ir kiekvienąme serveryje yra geras dalykas nes ivygdes ją gaunį atlygį xp ir pinigelių AŠ UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 25, 2015 Man atrodo būtų geriausia padaryti /pasiekimai. Kad galėtum betkada, betkokį pasiekimą/užduotį įvygdyti.Tarkim, įsigyti verslą. Misijos labiau varžo, nes privalai įvygdyti tau duotą, norint eiti toliau ir tai ganėtinai varžo. Šio žmogaus idėja man labiau patinka, bet ir tavo nebloga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 25, 2015 Už kai nėra ką veikti bandai pasiekti to, tave stumteli link tikslo. Reikia manau misijų ar pasiekimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 P.S Dar gali vykdydamas misijas/pasiekimus daugiau susipažinti su serveriu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 25, 2015 Idėja gera, būtų daugiau užsiemimo serveryje. Norėtūsi daugiau kažkokių užduočių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 25, 2015 uz, butu lengviau prasimusti, uzsikelttum to xp, ir nebesiskaitytum naujokas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 25, 2015 Žinoma reikia ir manau su laiku tai bus padaryta. Tiesiog dabar reikia padaryt kitus dalykus kurie yra svarbesni. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 25, 2015 Prieš,kol kas išvis nereikalinga ši idėja ,po mėnesio,dviejų galės padaryt Aivaras,kai viskas išsivažiuos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose