Jonas_Burkys 514 Parašė Gegužė 1, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantys_Samperis• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. (aim arba dar daugiau) bšk gerai vedžioja. 4 Video kas čia per magiją?• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Andrius_Goo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantys_Samperiss 84 Parašė Gegužė 1, 2018 Kokia dar magija gali būti aš nežinau, patikrins kompą ir pažiūrėsim ar ras kažką ar ne. Tankistas_Benas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 1, 2018 25 minutes prieš, Mantys_Samperiss rašė: Kokia dar magija gali būti aš nežinau, patikrins kompą ir pažiūrėsim ar ras kažką ar ne. Jai sakai nieko neturi tai duok man patikrinti tavo ta kompiuteri. Ir sakot vieną pradedi ir dabaigi ane tai kodėl ponas samperis šaudė į vieną paskui atleido mouse 2 ir į kitą pradėjo šaudyt? jis pirmą supraskit ką rašo, nes tie jūsų atmazai nepaeis, Negaišinkim prižiūrėotjam laiko ir duok patikrinsiu, jai tikrai nieko neturi neturėtum bijoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gegužė 2, 2018 Anketa tvarkinga. Mantys_Samperiss 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose